Başkan’dan Miniklere Sürpriz

Başkan’dan Miniklere Sürpriz

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulunarak, çocuklara satranç takımı armağan etti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçedeki çocuklar için önemli bir hamlesi olan satranç kursunun yaz eğitimleri tamamlandı. 6-15 yaş grubundan 150 öğrencinin ücretsiz satranç eğitimi almış olduğu, çocukların hayal kurma gücünü geliştirmesinin, planlı bir şekilde hareket etmesinin, çabuk düşünebilme yetisini kazanmasının amaçlandığı satranç kursuna, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Başkan Subaşıoğlu, eğitime katılmış olan çocuklara satranç takımı armağan etti ve onlar ile fotoğraf çekildi.

Merkezefendi Belediyesi’nce Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslar kış döneminde de devam edecek.

Eğitimler Devam Edecek

Başkan Subaşıoğlu yapmış olduğu açıklamada ilçede spora, sporcuya ve eğitime verdikleri desteğin he daim olduğu devam edeceğini, satranç gibi zihin açıcı eğitimlerin yaz ve kış sezonlarında devam ettiğini, ilçedeki öğrencileri bu eğitimlere davet ettiklerini, bugün yaptıkları ziyarette öğrenciler ile buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini ve vermiş oldukları armağan ile alınan eğitim devam edilmesini sağlamak istediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.