Başkan Bulut’tan Askerlere Büyük Moral

Başkan Bulut’tan Askerlere Büyük Moral

İlk’leri yapması ile meşhur olan Afyonkarahisar ilinin Çay ilçesi Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut yapmış olduğu ilklere bir tanesini daha ekledi.

A+A-

Başkan Bulut, askere alınacak olan 27 Mehmetçik için evvela kasabada Belediye Meydanında şenlik düzenlendi. Sonrada o gençleri  iki günlük tatil için Antalya’ya götürdü.  


Pazarağaç Belediye meydanında yapılmış olan asker uğurlama şenliğine Çay İlçesi Kaymakamı, Turan Erdoğan, Garnizon Komutanı Teğmen Mehmet Serkan Gençer, Karacaören Belediye Başkanı Algül, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.


Pazarağaç meydanında yapılmış olan şenliğe yöre sanatçılarından Zeki Yılmaz ve Sevgi Petek’in kahramanlık türküleri damga vurdu. Sanatçılar, askerleri ve asker yakınlarını coşturdu.



BAŞKAN BULUT İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR…

Pazarağaç Kasabasında yapılamayanları yaparak ilklerin altına imzasını atan Pazarağaç belediye başkanı Adem Bulut, Türk Milletinin zaten asker bir millet olduğunu, yani herkesin asker ve herkesin Mehmetçik olduğunu, 27 hazır asker Mehmetçiğin 98’e 3 tertip kardeşlerin vatana ve bayrağa hizmet etmeleri için gönderdiklerini, günü ve sırası gelmiş olan çocuklarımızın da vatani görevlerini yapmak amacı ile kışlalara gideceğini,  bu evlatlarımıza moral ve motivasyon olması bakımlarından yalnızca asker uğurlama töreni yapmadıklarını, askerimize bir güzellik daha yapalım dediklerini ve onları Türk turizminin başkenti Antalya’ya tatile götürdüklerini,  2 günlük tatillerinden sonra İnşallah kasabaya dönerek yavrularımızı kışlalarına yolcu edeceklerini sözlerine ekledi.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.