Başkan Arslan Alternatif Turizm İçin Ukrayna'da

Başkan Arslan Alternatif Turizm İçin Ukrayna'da

Başkan Arslan Alternatif Turizm İçin Ukrayna'da

A+A-

Çameli Belediyesi, Alternatif Turizm ve Eko Turizmi alanından Ukrayna-Zhovkva şehri ile iş birliği anlaşmasına varıldı.


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Meclis Üyeleri İdris Öz ,Abdurrahman Uysal ve Çameli Turizm Danışmanı İbrahim Putgül Ukranya’nın Zhovkva şehrine üç gün boyunca bir dizi temaslarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda, Çameli’de Alternatif Turizm ve Eko Turizmin yaygınlaştırılması için Ukrayna Alternatif Sporlar Federasyon Başkanı Taras Pakholyuk, yardımcısı Vasyl Diachuk ve Milletvekili Andret Lopushansky, Çameli İlçesini ziyaret kapsamında bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulunmuştu.


Ukraynalı Heyetin ziyareti kapsamında Çameli İlçesinin tarihi ve turizm alanları tek tek ziyaret edilerek Çameli Belediyesi Turizm Danışmanlığı görevlilerince ziyaret edildi. Gezi sırasında heyete, İlçe’nin doğal ve tarihi güzellikleri ile turizm potansiyeli Yamaç Paraşütü, yürüyüş, tırmanış, kış sporları ve diğer turizm alternatif sporlar hakkında incelemeler yapılıp bilgiler verildi.


Bu görüşmeler sonrasında olumlu cevap alan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çarşamba günü gittiği Zhovka şehrinde, Alternatif Turizm ve Eko Turizmi alanında işbirliği anlaşmasına varıldı. Başkan Arslan; Zhovkva şehri Genel Başkanı Nadya ve Belediye Başkanı Pedro ile resmi görüşmeler sonrası işbirliği İmzaları gelecek ay Çameli ‘de atılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.