Başkan Akgün’den Büyükşehir’e Tepki

Başkan Akgün’den Büyükşehir’e Tepki

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda etkinlik yapmak amacı ile yazılı bir şekilde istediği izni alamayan İyi Parti Denizli Teşkilatı adına Başkan Akgün bir açıklamada bulundu.

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yazılı bir şekilde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda etkinlik yapmak amacı ile istediği izni alamadı. Konu hakkında İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün açıklama yaptı.

Başkan Akgün yaptığı açıklamasında 2 Kasım tarihinde yaptıkları yazılı başvuru ile 6 Kasım günü, müsaitlik olmaması halindeyse Kasım ayı içinde müsait olan herhangi bir tarihte ücreti karşılığında Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çatalçeşme Oda Tiyatrosunu 18:00-21:00 saatleri arasında kiralamak istediklerini sözlü olarak bildirdiklerini ama Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayının sonuna kadar Şehir Tiyatrolarının gösteri ve eğitimleri olduğu gerekçesi ile taleplerini reddettiğin, oysaki fotoğraftan da anlaşılacağı gibi, etkinlik takviminde Kasım ayında belli günler dışında, böyle bir faaliyetin olmadığının açık olduğunu ifade etti.

8 - 23 Aralıksız Eğitim(!)

Aralık ayının sonuna dek sabah 8:00'de başlayıp, gece 23:00'e kadar hiç durmadan, aralıksız devam eden tiyatro eğitimlerinin ve gösterimlerinin de olup olmadığının da Denizli kamuoyunun takdirine bırakan Başkan Akgün tüm bunların “İYİ Partiyi Engelleme" isimli trajikomik oyunun son perdesi olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.