Başkan Akgün’den Bayram Mesajı

Başkan Akgün’den Bayram Mesajı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün Kurban Bayramı münasebeti ile yapmış olduğu paylaşımda vatandaşlar ile ne zaman buluşacaklarını da açıkladı.

A+A-

Başkan Akgün Kurban Bayramından dolayı yayınladığı mesajında kendilerine paylaşmayı öğreten  , milletçe dayanışmayı anımsatan, aileleri bir sofra etrafında toplamış olan Mübarek Kurban Bayramının tüm vatandaşlara kutlu olmasını, herkese bu bayramın İyilikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde kardeşçe bir bayram geçirerek tüm dünyaya milletçe davranmanın ne demek olduğunu göstermemiz gerektiğini ifade etti.

Bu bayram vesilesi ile tüm küslerin barışması gerektiğini ifade eden İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, 4 bir yanda düşmanların cirit attığı en ufak bir zayıflığı değerlendirdiği şu günlerde kendi iç çekişmelerimizin ülkeye hiçbir hayrı olmayacağını, içte birlik sağlanmadığı takdirde dışa karşı da güçlü olunamayacağı, şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmeti kin, nefret ve düşmanlık gibi duyguları bir kenara bırakarak hepimizin kardeş olduğu şiarından yola çıkarak birlik ve beraberliğimiz korumamız gerektiğini dile getirdi.

Vatandaşlar İle Bayramlaşma

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, bayramlaşmak için tüm vatandaşları ve partilileri Bayram’ın 2. gününde saat 12.00 ile 14.00 arasında il binasına beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.