Başkan, Hentbol Takımını  Uğurladı

Başkan, Hentbol Takımını Uğurladı

Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla verilen yaz ve kış spor okullarının hentbol branşında kurs alan yetenekli gençler seçilip Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı meydana getirdi.

A+A-

Yetenekli gençler Denizli ilinde organize edilen Hentbol karşılaşmalarında aldıkları derece ile şimdi Kuşadası’nda yapılacak olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne katılıp Denizli’yi temsil edecekler.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın talimatlarıyla meydana getirilen yaz ve kış spor okulları binlerce genci sporla buluşturdu. Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla başlatılan kurslarda pek çok spor branşına ev sahipliği yapılıyor.

Çok Yönlü Kurslar

Kurslar gençlerin boş zamanlarını değerlendirmek ile kalınmıyor; yetenekli sporcular seçilip destekleniyor ve yarışmalara yönlendiriliyor. Son olarak yaz ve kış spor okulları hentbol branşından seçilen gençlerle Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı oluşturuldu.

Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı Denizli ilinde organize edilen ilk müsabakalarında derece alıp Sarayköy’e dönmüşlerdi. Şimdi de Denizli’yi temsil edecek Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı Kuşadası’nda yapılacak olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne Başkan Özbaş ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ersin Uz tarafından uğurlandılar.

En Güzel Şekil Temsil Ettiler

Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı’na uğurlayan ve başarılar dileyen Başkan Özbaş, gençlerle gurur duyduğunu, gençlere imkan verildikten sonra yapamayacakları şeyin olmayacağını bir defa daha gördüklerini, yaz ve kış spor okullarında gösterilen performansla seçildiklerini, daha sonra antrenörün sıkı çalışması ile ilk kez Denizli’de girdikleri müsabakalarda derece alıp Sarayköy’ü en güzel şekilde temsil ettiklerini, şimdi de Denizli’yi temsil etmek için Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı olarak Kuşadası’nda yapılacak olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne katılacaklarını, sporda kazanmanın da kaybetmenin de olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.