Başarının Kaynağı: Milli Silahlar

Başarının Kaynağı: Milli Silahlar

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  3. Sanayi Sitesinde esnafı ile bir araya geldi. Gün boyu işyerlerine ziyarette bulunan AK Partili Şahin Tin, esnafa hayırlı işler dileyerek, sohbetler etti.

A+A-


 

Ülkelerin sadece üretip, sanayileşip, kendi malını pazarlayıp güçlü olabileceğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin, bu sebeple kendilerinin AK Parti olarak üretime, sanayileşmeye önem verdiklerini, üretenin yanında ve destekçisi olduklarını,  silah sanayisine de büyük önem verdiklerini, artık yerli ve milli sanayi ile teröre göz açtırmadıklarını ve düşmanlara aman vermediklerini belirtti.

 “BAŞARIMIZIN KAYNAĞI MİLLİ SİLAHLARIMIZ” 

Şahin Tin, ne olursa olsun Türkiye’nin yerli ve milli silah sanayine daha çok ihtiyacı olduğunu, bu konuda dışa bağımlılık ortadan kalkınca güçlü ve caydırıcı olunacağını,  daha evvel İsrail’den, Amerika’dan alınan insansız hava araçlarıyla terör ile mücadele noktasından sağlanan başarının ortada olduğunu, kendi milli İHA ve SİHA’ların üretilmesinin ardından elde edilen başarıyı da gördüklerini,  ülke güvenliği adına çok önemli olan İHA’ların yerli ve milli imkânlar ile geliştirildiğini belirtti.

 “SAVUNMA SANAYİMİZ İÇİN DEV YATIRIMLAR YAPTIK” 

Milletvekili Şahin Tin, AK Parti iktidarı öncesinde yüksek oranda hazır alım uygulanıp tedarik edilen helikopter, savaş gemisi, elektronik harp sistemlerinin, artık ana platformdan alt sistemlerine geliştirip üretebildiğini, milli ve yerli politikalarla geliştirilen savunma sistemlerinin hem teknolojik açıdan bağımsızlığa güç kattığını hem de yurt dışı hazır alımlara nazaran maliyetin etkin bir sonuç verip ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu söyledi.

 “600’ÜN ÜZERİNDE PROJE YÜRÜTÜLÜYOR” 

Savunma sanayi ile alakalı yapılan projelerde adeta sıçrama yapıldığını vurgulayan  AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 2002’de ortalama 5,5 milyar dolar bütçeli 66 savunma projesi sürdürülürken gelinen noktada hemen hemen 60 milyar dolarlık hacme sahip 600’ün üstünde proje yürüttüklerini, savunma sanayii şirketlerinin; yurt dışına  pek çok askeri yapı kontrol sistemleri ihraç etttiğini ve uluslararası pazarlara girip ihracat yaptığını ifade etti. 

“AK PARTİ İLE GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLCULUĞUNA DEVAM”

Türkiye’nin AK Partiyle güçlü Türkiye yolculuğuna devam edeceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin, AK Parti olarak 2002 yılından beri Türkiye’yi, Denizli’yi, ilçeleri, mahalleleri kalkındırmanın, geliştirmenin gayretinde olduklarını, ülkenin hasret kaldığı tüm hizmetleri başarı ile hayata geçirdiklerini, AK Partinin tek amacının, insanların gülen yüzünü görmek ve ülkeyi kalkındırmak olduğunu  sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.