Balıkesirspor Denizlispor canlı maç skoru

Balıkesirspor Denizlispor canlı maç skoru

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor. Balıkesirspor Denizlispor maçının ilk 11'i ve canlı maç skoru haberimizde.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 30. hafta maçında Balıkesirspor ile Denizlispor karşı karşıya geliyor. Balıkesirspor Denizlispor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Spor Toto 1. Lig'de son haftalara doğru girilirken hem zirvede hem de dipte adeta büyük bir yarış yaşanıyor. Play-Off'a kalma yolunda şansını devam ettiren Balıkesirspor sahasında kümede kalma savaşı veren Denizlispor'u Balıkesir Atatürk Stadı'nda konuk ediyor. 9 Nisan Pazartesi akşamında saat 18.00'da başlayacak olan Balıkesirspor Denizlispor maçını beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Karşılaşma öncesinde Balıkesirspor 42 puanla 10. sırada yer alırken Denizlispor ise 33 puanla 15. sırada bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Balıkesirspor deplasmanda Denizlispor'a karşı 2-0 kazanmıştı.

Balıkesirspor'da sakat olan Tomislav Glumac ile Denizlispor'da sakatlıkları devam eden Kerem Can Akyüz ve Veli Acar bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Aissati ise Denizlispor'da ilk 11'de yer alacak haberi son dakika olarak gündeme geldi.

İlk 11'ler

Balıkesirspor: Vukovic, Oğuzhan, Oğuz, Uğur, Doğa, Bülent, Nizamettin, Cumali, Abdulkadir, Otoo, Burak

Denizlispor: Zeki, Taha, Burak, Cenk, Alperen, Ziya, Cihan, Hasan, Aissati, Kappel, Mehmet Akyüz

Balıkesirspor 2 - 1 Denizlispor (Mücadele sona erdi)

Dk 8 Gol: Mahatma Otoo (Balıkesirspor)

Dk 19 Gol: Abdulkadir Özgen (Balıkesirspor)

Dk 42 Gol: Cenk Güvenç (Denizlispor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.