Bakın Nereden Çıktı?

Bakın Nereden Çıktı?

Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki zihinsel engelli Onur Çetin'den haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulunmuş ve dün arama çalışmaları başlatılmıştı. Çetin'in Denizli kent merkezinde görüldüğü belirlendi.

A+A-

Çetin, vatandaşların ihbarı üzerine Adalet Mahallesi'nde bir inşaatta polis ekiplerince bulundu.  Denizli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü yapılan Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Minibüse binip şehir merkezine geldiği ortaya çıkan Çetin'in ailesine teslim edileceği söylendi.

Ne Olmuştu ?

Denizli’nin Tavas ilçesinde kaybolan zihinsel engelli 23 yaşındaki Onur Çetin'in bulunması için tüm ilçe arama çalışmalarında seferber olmuştu.

Hiçbir Yerden Çıkmadı

Tavas’ın kırsalındaki Çağırgan Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenilen zihinsel engelli Onur Çetin, dün saat 19.00 civarlarında akrabalarının bir anlık dalgınlığından yararlanmış ve evden çıkmıştı. Çetin’in, uzun süre boyunca eve dönmemesi, yakınlarını telaşlandırmış, Çetin’in gidebileceği yerlere bakılmış ve en sonunda jandarmaya haber verilmişti.

Jandarma birimleri ve Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü birimleri ortaklaşa bölgedeki ormanlık alanlarda özel eğitimli iz takip köpekleri ile beraber arama kurtarma çalışmalarını başlatmışlardı. Geniş bir bölgede yapılan arama çalışmalarına köylüler de destek vermişti.

Konu ile alakalı facebooktan açıklama yapan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Çetin ile çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak Engelli 23 Yaşındaki Onur Çetin'in 4 Temmuz 2018 Çarşamba gününden beri haber alınamadığını ve görenlerin 112'ye acil bir şekilde haber vermelerini rica ettiğini söylemişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.