Bakan ve Protokol Şehit Evinde

Bakan ve Protokol Şehit Evinde

Bakan Zeybekci ve Protokol şehit evinde

A+A-

Kayseri'de 13 şehidin ve 56 yaralının olduğu hain saldırıda şehit olan Sıhhiye Er Hasan İlhan'ın baba ocağı yasa boğuldu. Şehit evine  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli protokolü ve vatandaşlar taziye ziyaretinde bulunarak dua etti.

 

Kayseri'de bu sabah şehit olan Denizlili Sıhhiye Er Hasan İlhan'ın acı haberini alan vatandaşlar ve Denizli protokolü evine akın etti.  Oğullarının şehit haberinin verilmesiyle yürekleri yanan aileye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri  taziye ziyaretinde bulundu.  Ekonomi Bakanı Zeybekci, şehit asker Hasan İlhan'ın acısını yüreklerinde htiklerini belirtti. Zeybekci, "Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden bu hainlerle mücadelemiz devam edecek"dedi.

 

PROTOKOL'DEN  KOMANDO TUGAYINA TAZİYE ZİYARETİ

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri, Denizli İl Müftüsü ve diğer protokol üyeleri  Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.