Bağbaşına Yakışacak Bir Kültür Merkezi

Bağbaşına Yakışacak Bir Kültür Merkezi

Pamukkale Belediyesi tarafından inşaatı süren, Bağbaşı Mahallesi’nin ve bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi çalışmaları hızla sürüyor.

A+A-

Tüm Denizli’nin değerlendireceği Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin ana tema olarak engelsiz yaşam merkezi olarak planlandığını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptıkaları her projede halka faydasını değerlendidiklerini, Bağbaşı Mahallesinde de yapımını sürdürdükleri Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi’miz de geleceğe yatırım yaptıkları projelerden bir tanesi olduğunu belirtti.

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır”

Pamukkale Belediyesi 4 senelik bir belediye olmasına rağmen, Başkan Hüseyin Gürlesin’le beraber 4 senede yaşamın dört bir tarafına dokunmayı sürdürüyor. Pamukkale halkına rutin belediyecilik hizmetlerini en güzel bir biçimde sunan Pamukkale Belediyesi, 344 bin nüfusa sahip olan ilçenin 68 mahallesine kalıcı eserler bırakmakta. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganı ile yola çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’nin en büyük ilçesine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen gayreti gösterip, eğitimden, sağlığa, güvenlikten, sosyal belediyeciliğe, spordan, kültüre her alanda vatandaşların gönüllerine dokunmaya çalıştıklarını bleirtti. Başkan Gürlesin, Pamukkale’ye hatta Denizli’ye yakışır vizyon projelerinden bir tanesi olan Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezinde çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.