Bağbaşı Yaylası'nda İlk Kar Heyecanı

Bağbaşı Yaylası'nda İlk Kar Heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesince yapılan 1500 metre yüksekteki Bağbaşı yaylasına ilk kar düştü.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesince Denizli halkının sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirerek, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için hayata geçirilmiş olan 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk karı ile beyaza büründü.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmete açmış olduğu ve ilk günden beri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na mevsimin ilk karı düştü. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası dört mevsim doğanın değişik tonlarını içeren güzelliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Kartpostal Gibi

Kar yağışının ardından beyaza bürünen ve kar kalınlığının yer yer 15 santimetreye eriştiği Bağbaşı Yaylası, kartpostallık görüntülere sahne oldu.  Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirerek, tabiatla iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlayan ve Denizli'ye kar düşen ilk noktalardan birisi olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, harika kış manzarası ile karın keyfini yaşamak isteyenleri bekliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.