AYDEM Talihlileri Belli Oldu

AYDEM Talihlileri Belli Oldu

AYDEM Talihlileri Belli Oldu

A+A-

Enerji sektöründe faaliyet gösteren lisanslı ilk elektrik perakende satış şirketi olan Aydem, grup şirketleri ile birlikte çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında, faaliyet gösterdiği illerde yaşayan kişileri bilgilendirebilmek adına başlatmış olduğu İzinli İletişim Kampanyası’nın çekiliş töreni, 23 Mart Cuma günü İzmir Anemon Fuar Otel'de yapıldı.

Bünyesinde yer alan Gediz Elektrik ile birlikte İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Türkiye genelinde 4.8 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem, 20 Mart Salı günü sona eren İzinli İletişim Kampanyası’nın çekiliş törenini 23 Mart Cuma günü saat 20.00’de Milli Piyango İdaresi Konak Şube Müdürlüğünün katılımı ile İzmir Anemon Fuar Otel'de gerçekleştirdi.

Çekiliş Töreni, Basın Mensuplarının Katılımı ile Noter Huzurunda Gerçekleştirildi

Noter huzurunda halka açık olarak yapılan, basın mensuplarının ve Milli Piyango İdaresi Konak Şube Müdürlüğünün katılım gösterdiği, Aydem İzinli İletişim Kampanyası’nın çekiliş töreninde, “iPhone 8 64GB” , “iPad Wi-fi + Cellular 128 GB” ve “PlayStation 4 PRO 1 TB” büyük ödülleri için 3 asil, 3 yedek, “3 Aylık Filbox Hemen Üyeliği” ödülü için ise 100 asil 20 yedek olmak üzere toplam 126 talihli belirlendi. Çekiliş töreni ödül kazanan talihlilerin belirlenmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Katılımcılar çekiliş sonuçlarını, www.aydem.com www.gediz.com adresleri üzerinden ve Aydem sosyal medya hesaplarından öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.