Avcunuzdaki Çizgilere Dikkat Edin!

Avcunuzdaki Çizgilere Dikkat Edin!

Bazı eski inanışlarda ellerdeki çizgilerin kaderiniz olduğu, seçimleriniz ve başınıza gelecekler ile alakalı bu çizgilerin size bazı ipuçları verdiği ifade edilmiştir. Peki bu çizgilerin manası ne? Ellerinizi birleştirin ve siz de kontrol edin.

A+A-

Avuçlarınızı birleştirdiğinizde ellerinizde meydana gelen çizgilerin pek çok değişik  anlamı olabilir. Kader, aşk hayat ve başınıza gelecekler ile alakalı değişik ipuçlarını barındırdığına inanılan bu çizgilerin  ne anlama geldiği haberin devamında.

Eğer Sağ eldeki çizgi daha alttaysa

Sağ el çizgisi daha altta olan kişilerin ciddi bir ilişki için kendini zorlamaları yerine koşulların oluşmasını beklemeleri gerek. Doğru kişiyi bulduklarında ise bu kişiyi çok önemserler. Kendilerine güvenirler, zorluklar ile başa çıkabilen bağımsız kişiliğe sahip olan bu kişiler insanlar ile aralarına her zaman belirli bir mesafe koyma noktasında dikkat ederler.

Eğer Çizgiler aynı düzeydeyse

Ellerinizdeki çizgilerin tümü aynı düzeydeyse bu ciddi ve uzun soluklu ilişkileri tercih ettiğiniz anlamına gelmekte. Dürüstlük kavramı ilişkilerinizde olmazsa olmazlar arasında. Hayatınızda uç noktalardan hoşlanmıyor ve çevrenizdeki kişilerce  mantıklı birisi olarak tanınıyorsunuz. Başkalarının düşüncelerine çok önem vermek ise bir diğer özelliklerinizden.

Eğer Sol eldeki çizgi daha alttaysa…

Sol elinizdeki çizgi daha aşağıdaysa romantik ve tutkulu aşkların tam size göre olduğu söylenebilir. Gelip geçici sevmeler size göre değil, sevdiğiniz kişi için çok fedakar birisi halini alabilirsiniz. 6. hisleriniz güçlü olduğu için çoğu kişinin gerçek niyetini de görebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.