Av. Garip'ten, Kurşunoğlu'na Ziyaret

Av. Garip'ten, Kurşunoğlu'na Ziyaret

Av. Garip'ten, Kurşunoğlu'na Ziyaret

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen (TSS) Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu’nu ziyaret etti.

 

Sendika binasında gerçekleşen ziyarette MHP’li Garip,  TSS Şube Başkanlığına yeniden seçilen Rayif Kurşunoğlu’na başarılar diledi.

 

Kurşunoğlu yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu-Sen’in  çalışan, üreten, yol gösteren ve hak ettiğini mutlaka alan bir konfederasyon olduğunu söyledi. 

 

Kurşunoğlu,  Türkiye Kamu Sen’in Milli ve manevi değerlere bağlı bir konfederasyon olduğunu belirterek,  “Anayasamızda belirlenen ilkelerden sapmaksızın milli değerlerine bağlı, çığır açan, güçlü, lider, büyük bir Türkiye için her alanda fikir üreten bir sivil toplum örgütü olma vizyonu,  Avrupa Birliği standartları, ILO sözleşmeleri ve İnsan Hakları beyannamelerinde tanımlanan niteliklere sahip, grevli, gerçek anlamda toplu sözleşmeli, siyasete katılma hakkını da içeren, özgürlükçü sendikal haklarla donanmış, saygın iş kavramına uygun bir kamu istihdam yapısı ve adil bir ücret sistemi içerisinde insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşmuş, geleceğe umutla ve güvenle bakan bir kamu çalışanı; birlik, bütünlük ve kardeşlik içinde yaşayan, huzurlu bir topluma ulaşmak için birliktelik sağlama, toplu sözleşmelere katılma, görüşmeler yapma, gerektiğinde greve gitme yoluyla mücadele etme misyonu ile kurulmuştur” dedi.  Kurşunoğlu, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Garip’e teşekkür etti.

 

“KAMUDA LİYAKAT VE OBJEKTİF KRİTERLERİN TESİS EDİLMEMESİ EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİ”

 

MHP  Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip de  yaptığı konuşmada, Kamu çalışanlarının yaşadığı sorunları yakından takip ettiklerini söyledi.  Garip, “Kamuya alımlarda liyakat ve objektif kriterlerin tesis edilmemesi en büyük sorunlardan biri. Ayrıca  yükselmede liyakat yerine kayırmacılığın hakim olması; memur ve diğer kamu çalışanlarının tanım, statü, unvan ve sınıflandırma karmaşası, ücret adaletsizliği ve ücretlerin yetersizliği, kamu çalışanlarına uygulanan mobing ve yıldırmaya dayalı haksız ve adaletsizlikler çalışanların  karşılaştığı en büyük sorunlardan bir kaçı” dedi.

 

Garip, ayrıca  Türkiye Kamu Sen bağlı sendikakaların başkanlığına seçilen şube başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.