Atatürk Stadı artık Bahçeşehir Koleji'nin

Atatürk Stadı artık Bahçeşehir Koleji'nin

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, Atatürk Stadı’nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji’ne sattı. Mali tabloyu düzeltmek adına yoğun bir çaba içerisinde olan yeşil siyahlılar Atatürk Stadı'nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji'ne satarak iyi bir gelir e

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, Atatürk Stadı’nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji’ne sattı. Mali tabloyu düzeltmek adına yoğun bir çaba içerisinde olan yeşil siyahlılar Atatürk Stadı'nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji'ne satarak iyi bir gelir elde etti.

 

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Üyesi Ali Arslan ve Kolej Müdürü Canan Gültekin ile görüşen Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, önümüzdeki sezonun sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaştıklarını resmen açıkladı. Denizlispor'dan yapılan açıklamada, Atatürk Stadı'nın bundan sonraki adının Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu olacağını ve yeşil siyahlıların bundan 340 bin lira kazanacağını söyledi.

 

Sponsorluk görüşmelerine büyük önem verdiklerini anlatan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Gelir getirecek her projeyi olumlu karşılayıp, kulübümüz menfaatlerini düşünüyoruz. Anlaşma 2019-2020 sezonu sonuna kadar geçerli olacak. Hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.