Aşk İnsana Neler Yaptırıyor

Aşk İnsana Neler Yaptırıyor

Muhammet Kahraman  sevdiği kızı bir dizi oyuncusuna benzeten ve dükkanının her yerini onun resimleri ile donatan Himmet Rüzgar’ı ziyaret etti.

A+A-

Denizlili öğretmen Muhammed Kahraman Ege’yi köşe bucak gezip ilginç olayları haberleştirmeyi bir hobi haline getirmiş. Sabah paylaştığımız  Havva Nine’nin hikayesini okunmak için tıklayınız

Kahraman’ın 2. Hikayesi ise Uşak’tan geliyor. Uşak Sivaslılı Himmet Rüzgar’ın aşık olduğu kız için neler yaptığını okuyunca şaşıracaksınız. Kahraman durumu şu şekilde özetliyor:

“ Uşak Sivaslılı Himmet Rüzgar aşık oldu ve sevdiği kız da bir televizyon dizisindeki karaktere çok benziyor. Lokantası, evi, arabası her yeri dizi oyuncusunun fotoğrafları ile dolu. Sevdiği kız dizi oyuncusuna tıpatıp benzeyince onun fotoğraflarını dükkanına koyamadığı için dizideki kızın fotoğrafı ile her yeri süslemiş. Lokantanın her yerine sevdiği kızı temsilen dizi oyuncusunun fotoğraflarını işletmiş olan Himmet Rüzgar, lokantaya en az 50 tane de saat koymuş. Atatürk'ü ve bayrağımızı da asmayı unutmayan Himmet Rüzgar lokantayı ayrıca çiçek bahçesine çevirmiş baktığınız her yer çiçek ile kaplı. ”

İşte Muhammet Kahraman’ın Himmet Rüzgar ile yaptığı o röportaj:

 

Muhammet Kahraman Kimdir?

Tavas ilçesinde öğretmenlik mesleğini icra eden Muhammet Kahraman hiç boş kalmıyor. Boş vakitlerinde ve özellikle yaz tatillerinde Ege’de köşe bucak gezerek gizli kapaklı hikayeleri ve ilginç olayları tespit edip bunu bizlere ulaştırıyor. Ayrıca kahramanlık şiirleri de yazan Muhammet Kahraman bu şiirlerini kitaplaştırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.