Artı Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

Artı Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

Artı Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

A+A-

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Çamlık mevkiinde açılan Artı Koleji bugün 2017 - 2018 Eğitim ve öğretim yılı proğramını okul bahçesinde öğrenciler,öğrenci velileri ve kolej öğretmenleri ile heyecanla eğitime başladı.

Öğrencilerden daha heyecanlı olan öğrenci velilerinin katılımı ile okul bahçesinde başlayan proğrama saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra açılış konuşması yapan okul müdürü Murat Gazi Gök :

Eğitimin; en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen okulumuzun huzurunda olmanın verdiği mutluluk içinde hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İkinci yuvanıza hoş geldiniz.

 

Müzik Öğretmeni eşliğinde Cumhuriyetimizin kurucusu, başöğretmenimiz, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, ebediyete göçmüş Türk büyükleri ve Türk Milli Eğitimine emeği geçen büyüklerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl marşımızı okumaya davet edildi.

 

Hayatın en iyi öğretmenleridir çocuklar, her gün sınıflarına yeni şeyler öğrenmek için geliyor olsalar da aslında ben geçen her yeni günde onlardan çok şey öğreniyorum. İşte bu heyecanla başlıyoruz yeni senemize.

Önce değerlerimizle sonra derslerimiz ile dolu dolu geçireceğimiz bir yıl olmasını diliyorum dedi.

 

Okulun  4/A Sınıfı öğrencilerinden Zafer Batu DOĞANER’i İLKOKULLAR MARŞI adlı şiirini okudu. Şiirlerle devam eden kutlama proğramına okulun öğrencilerinden oluşan Zeybek ekibi minikler büyük alkış aldı.

Artı Kolejinin Eğitim ve öğretim kadrosu tanıtıldı.

Sınıf Öğretmenleri;

Ana Sınıfı: Ayşe ABACILAR, 1/A: MURAT YAĞCI, 2/A: NİGAR ÇUBUK, 3/A: Aysun ERONGAN, 3/B: Şaban ÇETİNKAYA, 4/A: Hülya YERLİ,

Yabancı Dil Öğretmenleri ; İngilizce: Banu ÇÖL, İngilizce: Gülşah KARADAĞ, İngilizce: Gül ÖVET, Almanca: TUBA ÖZTÜRK…

 

Branş Öğretmenleri ;

Sosyal Bilgiler: Pernur ŞİMŞEK, Türkçe: Emine İskenderli, Matematik: Seçil YILDIZ, Fen Bilgisi: Musa UZ, Görsel Sanatlar: Ceyda GÖKÇE, Görsel Sanatlar: Aslı VİZE, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Dur Ali ÇAL, Beden Eğitimi: ZARİFE TAŞKIN, Halk Oyunları: Ercan ŞENTUNA, Müzik: CEYLAN ÇİLOĞLU, Bilişim: Yasin KÖSE, Drama: Mustafa İKİZOĞLU, Zekâ Oyunları: İsmet TEKİN,Rehber Öğretmeni: HİLAL ÇELİK

 

Artı Koleji Kurucusu Prof. Dr. Bülent TOPUZ’un konuşması ile proğram son buldu ve öğrenciler ders zilinin çalması ile sınıflarına gitti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.