Arka Sokaklar bugün 4 Ocak neden yok? Arka Sokaklar 502. yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar bugün 4 Ocak neden yok? Arka Sokaklar 502. yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, 4 Ocak Cuma gününde yayınlanmayacak. Arka Sokaklar 502. bölümü ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar 502. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar neden yok bitti mi?

A+A-

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, 4 Ocak Cuma gününde yayınlanmayacak. Arka Sokaklar 502. bölümü ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar 502. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta yok. Arka Sokaklar dizisi hakkında Kanal D ekranlarından bir açıklama gelmezken 502. yeni bölümünün yeni haftalarda yayına girmesi bekleniyor.

 

Arka Sokaklar Son Bölümünde Neler Yaşandı?

 

Nizam, Hakan’ın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir. Aylin parayı kendisi götürmek ister. Ekiptekiler mecburen razı gelir. Aylin tarif edilen şekilde tekneye biner. Ekiptekiler de müşteri gibi gözlem halindedir. Aylin haber getiren çaycı kılığındaki adamla birlikte denize atlar. Artık Aylin’e ulaşmak daha da zorlaşacaktır.

 

Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryem’i evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne oldu? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylan’la karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır. Olay yerine Ekrem Karaca da gelir. Mesut’un eski istihbarattan tanıdığı biridir. Mesut’la birbirlerinden hoşlanmazlar. Kasada çalınan evrakta eski istihbaratçılar ve ailelerinin isimleri yazmaktadır. Mesut’un ve yakınlarının başı büyük derttedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.