Aranan Oyuncu Bulundu

Aranan Oyuncu Bulundu

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Genel Menajeri Çağlar Turan, takım ile alakalı yaptığı açıklamada lige iyi hazırlandıklarını ve TB2L’de Denizli ilini iyi biçimde temsil edeceklerini belirtti.

A+A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde ter dökecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Her gün 2 antrenman yapıp sezon hazırlıklarına devam eden Denizli Basket Takımı’nda oyuncuların hırslı ve motive oldukları gözlendi.

Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Genel Menajeri Çağlar Turan, çalışmaların çok güzel devam ettiğini, bu sene Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olarak 3 Eylül’de sezonu açtıklarını, günde çift antrenman ile hazırlıkların son sürat devam ettiğini, amaçlarının, TB2L’de Denizli ilini temsil etmenin verdiği sorumluluk ile ligi en üst düzeyde bitirmek istediğini, bu amaç ile idari yönetimin ve teknik heyetin tüm çalışmaları, tüm fedakârlıklar ile tam hızla devam ettiğini, bu sene basketbol 2. liginde 21 takımın olduğunu, kendilerinin 11 takımın bulunduğu A grubunda mücadele edeceğini, normal sezonun Mart sonunda zirvede bitirmek istediklerini, Play-Off’lara en üst sıradan katılmak istediklerini dile getirdi.

Menajer Turan, Erdinç Baltok’un da kadroya yeni katıldığını, son transfer 4 numarada transfer arayışlarının devam ediyor olduğunu, uzun araştırmaların neticesinde hocanın verdiği rapor doğrultusunda Erdinç Baltok’ta karar kıldıklarını, kendisinin takıma katkı sağlayacağını, kendisini Haliliye Belediyesi’nden de takip ettiklerini, ihtiyaç olan oyuncuyu aldıklarını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.