Anne Sevgi Arslan Bu Gün Toprağa Verilecek

Anne Sevgi Arslan Bu Gün Toprağa Verilecek

Denili'nin Merkezefendi ilçesinde, cinnet geçiren kızını ve eşini boğduktan sonra intihar eden Ali Arslan ve kızı Esma Arslan toprağa verildi. Arslan'ın boğarak öldürdüğü eşi Sevgi Arslan'ın ise otopsinin tamamlanmadığı belirtildi.

A+A-

Denizli'nin merkezefendi ilçesinde dün saat 20.00 sularında evlerine gelen 18 yaşındaki İbrahim Arslan, babasını kendini asarak intihar etmesine şahit olmuş, annesinin ve kız  kardeşinin de cansız bedenleri ile karşılaşmıştı.Gördüğü durum karşısında komşularından yardım isteyerek hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verilmiş ve sonuçu sağlık yetkilileri aile ferdinden üç kişininde hayatını kaybettiği bilgisini almıştı.

Daha sonraki yapılan araştırmanın sonucunda baba Ali Arslanın cinnet sonucu evde olan eşi Sevgi Arslan ve kızı Esma Arslanı boğarak öldürdüğü daha sonrada kendini asarak yaşamına son verdiği ortaya çıkmıştı.

Yaşanan olayın sebebi araştırmadan sonra ortaya çıkmıştı.Baba Ali Arslan iş olarak atık yağ topluyor ve bunu satarak geçimlerini sağlıyordu.İşinin bozulması üzerine tefeciden borç alıp işine devam etmeye çalışsada başaramamış,tefeciye olan borcunu ödeyememiş. Bocun ödenmemesinden dolayı borca karşılık eve haciz gelmiş,haczin sonundada evin icrada satılması üzerine yaşanan büyük tartışmanın sonunda cinnet geçiren babanın sebep olduğu bu elim olay gerçekleşmişti.

PAÜ Adli Tıp Kurumu'ndaki baba ve kızın otopsinin tamamlanmasının ardından cenazeler yakınlarınateslim edildi. Cenaze için dün Ulu Camide kılınan ikindi namazından sonra töreni düzenlendi. Törene, anne, baba ve kardeşini kaybeden İbrahim Arslan, ailenin yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın ardından baba-kızın cenazeleri Çamak Mezarlığı'nda yanyana toprağa verildi.

Sevgi Arslan'ın cenazesinin ise otopsi işlemlerinin sürmesi nedeniyle bu gün (pazartesi) defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.