Anne - Kız Feci Kazada Yaralandı

Anne - Kız Feci Kazada Yaralandı

Anne - Kız Feci Kazada Yaralandı

A+A-

İddiaya göre, Buldan’dan Sarayköy istikametine ve aynı yöne seyir halindeki 35 DPJ 07 plakalı kapalı kasa ticari kamyon ile 20 RC 203 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil kontrolden çıktı. Önce sağa sola yalpalayan otomobil daha sonra takla attı ve ters dönerek durabildi. Çarpışma sonrası otomobilin LPG tankı yerinden çıktı ve yol kenarına savruldu.

Kaza sonrası otomobil içerisindeki sürücü Meryem Avcı ve 8 yaşındaki kız çocuğu Ece Naz Avcı‘nın yaralandığı anlaşılınca hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce güvenlik önlemi aldı. Daha sonra itfaiye ekipleri yola savrulan LPG tankına patlamaması için soğutma çalışmasında bulundu. Bu arada sağlık ekipleri de ağır yaralanan 8 yaşındaki Ece Naz Avcı ile yaralanan Meryem Avcı’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Yürekleri ağızlara getiren kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi. Kamyon da ise maddi hasar oluştu. Hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Ece Naz Avcı hemen ameliyata alındı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yaralanan Meryem Avcı’nın ise müşahede altında olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.