Alperen Ocaklarından Ziyaret

Alperen Ocaklarından Ziyaret

Alperen Ocaklarından Ziyaret

A+A-

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Yasin Yolcu, yönetim kurulu ile beraber, Honaz Belediye Başkanı Turgut DEVECİOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.

Alperenler, gençliğe yönelik yapacak oldukları hizmetleri anlattı.

Başkan Yolcu, “Biz Alperenler, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak, bir elinde bilgisayar, diğer elinde Kur'an-ı Kerim olan bir gençlik hayal ederek, hem eğitimimizi, hem kültürümüzü ve dayanışma içinde olarak vakıf çalışmalarını yürütüyoruz. Davamız bir! Hiç bir siyasi menfaat gözetmeden, Denizli'ye yakışır şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz Alperenler olarak, her daim devletimizin yanındayız. Ayrıca 28 şubat sürecinde "Ordu göz bebeğimizdir. Lakin namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam" diyen ve dik duran Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu tekrardan rahmet ve minnetle anıyoruz." diye konuştu.

Başkan Devecioğlu bu ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirerek; "Ortak davamız Necip milletimizin ve büyük devletimizin bekası içindir. Bu ve bunun gibi gençlik çalışmaları, hareketleri bizlerin önceliği arasında gelir. Belediyemizin bütün hizmet kapıları sizlere her daim açıktır. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.