Alıveren'de Yollar Genişliyor

Alıveren'de Yollar Genişliyor

Alıveren'de Yollar Genişliyor

A+A-

Acıpayam Belediyesi, yeni yol açma ve mevcut yolların genişletilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Acıpayam’a bağlı Aliveren mahallesinde kilit parke taşı döşeme ,yeni yol açma , genişletme ve menfez yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklama da; ‘’Altyapı çalışmaları için ifraz ve terkin yapılan tüm yolların açılması halka büyük bir sevinç ve mutluluk vererek huzurlu bir mahalle ortamı oluşturduğuiçin belediye çalışanlarına çok büyük destekler vermekte ve yeni haliyle halkımızın kullanımına açılan alanlar ferah bir kent haline gelmektedir. Bir taraftan ulaşım kolaylaşırken, trafik rahatladığı gibi yol olan yerlerdeki arsa değerleri de hak ettiği değerlerde satılabilmektedir. Bu durumda hem halk kazanmakta hem de belediye hizmetlerinin çok rahat yapılabileceği ağlar tamamlanmaktadır. Mahalle sakinleri, araçların bu yolların açılmasıyla her sokağa daha rahat girebildiğini, gerek temizlik hizmetlerinin gerekse de biyolojik mücadelenin daha sağlıklı yapıldığının memnuniyetini dile getirdiler" denildi.

Çalışmaları sık sık denetleyen ve yerinde yol genişletme çalışmalarını takip eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan "Daha önce yaşam şartlarının çok zor olduğu Aliveren mahallemizde nefes aldırmak için belediyenin başlattığı yol genişletme ve onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Başlatılan yol genişletme çalışmalarının bitirilmesinin ardından söz konusu yollarda kilit parke taşı döşeme işlemine geçeceklerini çok kısa sürede bu işlemleri tamamlayacaklarını belirten Başkan Şevkan,’’Kentlerin gelişmişliğinin en önemli göstergesi yollardır. Yol medeniyettir ve yol kentlerin solunum, taşıma ve dolaşım damarlarıdır. Nasıl ki bir insanın sağlıklı nefes alması, kanının en ücra noktalara taşınması için tüm kılcal damarların açık olması ile hayat devam edeceği gibi kentlerde de bu yollar olması durumunda yaşayan bir kentten söz edilebilir. Bizlerde bu bilinçle hareket ederek yeni imar yollarımızın ve yatırım planlarımızın temelini oluşturmaktayız. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için gece gündüz çalışan tüm Belediye çalışanlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.