Alcı Mahallesi O Dertten Kurtuluyor

Alcı Mahallesi O Dertten Kurtuluyor

Acıpayam Belediyesi, Alcı Mahallesi'nin deresinde başlatmış olduğu  ıslah ve menfez çalışması ile vatandaşların can ve mal güvenliği sağlıyor.

A+A-

Acıpayam Belediyesi, merkez ve kırsal mahallerin problemlerini bir bir çözerken Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Alcı mahallesinde bulunan derede ıslah ve menfez yerleştirme çalışmaları da başladı.

Bilhassa kış aylarında yağmur sularının tehlike meydana getirdiği alanda yapılan çalışmalar mahalle halkını da çok memnun etti.

KAZALAR AZALACAK

Mahalle sakinlerinin isteklerini yerine getirip sorunlarını çözerek daha yaşanılabilir bir Acıpayam  için çalıştıklarını ifade eden Başkan Şevkan, Alcı Mahallesi'nde  menfez  sorununun çözüme kavuşturulduğunu dile getirdi.

Başkan Şevkan, muhtarın ve vatandaşların, Alcı mahallesindeki derenin bilhassa kış aylarında yağmur suları ile beraber tehlike arz ettiğini kendilerine ilettiği, kendilerinin de Acıpayam Belediyesi olarak nasıl bir önlem alırız diye düşündüklerini, daha sonra derede ıslahı ve menfez ile bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçtiklerini, toplam 10 metrelik bir menfez yerleştirme çalışmasını başlattıklarını, İnşallah bir daha burada yolun kayması ile alakalı bir trafik kazasının gerçekleşmeyeceğini,  su taşkınlarının da olmayacağını, Acıpayam’ın her mahallede eşit düşüncesi ile çalışmaları sürdürdüklerini, gerçekleştirilen bu çalışmanın Alcı mahallesine hayırlı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.