Alanyalı Öğrencilerden Mevlüt Demir’e Ziyaret

Alanyalı Öğrencilerden Mevlüt Demir’e Ziyaret

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin değişik bölümlerinde eğitim alan Alanyalı öğrenciler İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR’in konuğu oldular.

A+A-

Evlerinden uzakta eğitim alan Alanyalı öğrencileri zaman zaman konuk edip, onlara her zaman destek olduğunu bir defa daha göstermiş olan Emniyet Müdürü Demir, yalnızca öğrencileri değil ailelerini de Denizli'de ağırlayarak misafir edip gurbetteki tüm Alanyalılara kucak açıp onları adeta kendi evlerindeymiş gibi himaye etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Hemen hemen günlük en az bir Alanyalı’nın ziyarette bulunduğu DEMİR, ziyaretine gelmiş olan tüm Alanyalılarla bizzat ilgilenmekte ve dertlerine derman olmakta. Çocuklarını, eğitim için Denizli’ye gönderen Alanyalı ailelerde bu durumdan memnun olduklarını, gözlerinin arkada kalmadığını yaptıkları ziyaretlerde vurgulayıp, Emniyet Müdürü Demir’e teşekkürlerini sundular.

Koyu Bir Sohbet

Alanyalı gençler ile dertleşerek onların sorunlarına kulak veren ve her daim yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini tekrar tekrar dile getiren Demir, öğrencilerin bazılarının yurt, bazılarının da burs vb. sorunları ile yakından ilgilenip gençler ile koyu bir Alanya sohbeti yaptı.

 

Emniyet Müdürü DEMİR, Alanyalı öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyerek öğrencilere özel tasarım Alanyaspor formalarını dağıttı. Alanyalı öğrencilerse Demir’in misafirperverliği karşısında minnetlerini ifade ederek teşekkürlerini sundular. Etkinlik ile beraber fotoğraf çekilmesi ile sonlandı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.