Akyar’daki Kazada 5 Kişi Yaralandı

Akyar’daki Kazada 5 Kişi Yaralandı

Tavas ilçesi Muğla yolu Akyar mevkii civarlarında meydana gelmiş olan trafik kazasında 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli - Muğla yolu üstünde bugün meydana gelen kaza sonucunda 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Araçta sıkışmış olan vatandaşlara itfaiye ekipleri müdahale etti.

Feci kaza, Denizli - Muğla karayolu üstünde Tavas ilçesinde bağlı olan Akyar Mahallesi civarlarında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre karayolu üstünde Denizli istikametinde doğru seyir halinde devam eden bir otomobil henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü bir anda kontrolden çıktı.

1 Kişi Sıkıştı

Araç sürücüsünün direksiyonun kontrolünü yitirmesi sonucunda savrulan araç, daha sonra takla atıp yol ortasındaki refüje ters dönüp ancak durabildi. Kazayı görmüş olanlar kazada yaralananlara ilk müdahaleyi yaparlarken araçta sıkışanları kurtarması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Haber edilmesi ile kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda araç içinde sıkışmış olan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tüm yaralılar olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılmış olan ilk müdahaleden sonra hastaneye sevk edildiler. Hastaneye sevk edilen yaralılardan bir kişinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.