AKP'li Başkan:2015 Seçimlerine Lidersiz Giriyoruz!

AKP'li Başkan:2015 Seçimlerine Lidersiz Giriyoruz!

AK Partili Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "2015 yılında yapılacak seçimlere lidersiz gireceğiz." dedi.

A+A-

AK Parti Kütahya İl Başkan adayı tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "2015 yılında yapılacak seçimlere lidersiz gireceğiz. Başımızda lider olmayacak. Yani bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan çalıştı, biz oyları aldık." dedi.

İLGİNÇ KIYASLAMA

Saraçoğlu, AK Parti'nin iktidarda bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları işlerle ilgili de ilginç bir kıyaslama yaparak, Kur'an-ı Kerim'in bile 23 yılda indirildiğini söyledi. "23 yılda inen Kur'an'da alkol bile bir kerede yasaklanmadı. 3 kerede yasaklandı. Bazı şeyleri yapmak, tamamlamak zaman alıyor." diyen Saraçoğlu'nun siyaseti dinle bağdaştırması dikkat çekti.

SÖZLERİNE PARTİLİLER DE ŞAŞIRDI

AK Parti İl Başkan adayı Ali Çetinbaş'ın tanıtım toplantısında konuşan Başkan Kamil Saraçoğlu, 2015 seçimlerine lidersiz gireceklerini, bu sebeple daha çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Saraçoğlu, bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalıştığını ve AK Parti'nin oy aldığını, ancak bu seçimlerde Erdoğan'ın olmayacağını, seçimlere lidersiz gireceklerini söylemesi toplantıya katılan partililerin şaşırmasına neden oldu. Bugüne kadar seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın çalıştığını ve parti teşkilatlarının rahat olduğunu kaydeden Saraçoğlu, "2015 yılında yapılacak seçimlere lidersiz gireceğiz. Başımızda lider olmayacak. Yani bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan çalıştı, biz oyları aldık. Bu anlamda biraz rahattık. Ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan olmadan bir seçime gireceğiz. Bu yüzden daha çok çalışmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı yüzde 100 hatta yüzde 200 artırmalıyız. Listeye giren milletvekilleri için 'benim istemediğim adam değil', 'benim adamım değil' gibi yaklaşımda bulunmadan çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'NİN YAPTIKLARINI KUR'AN-I KERİM'İN İNDİRİLME SÜRESİ İLE KIYASLADI

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti iktidarları olarak yapılacak daha çok işlerinin olduğunu, Kur'an-ı Kerim'in bile 23 yılda tamamlandığını hatırlattı. Saraçoğlu, "AK Parti olarak tam anlamıyla düşüncelerimizi yerleştiremedik, hayata geçiremedik. Geçmişte başörtüsünü çözemediğimiz için içimizde bir burukluk vardı. Halkımız bize bunu sorduğunda boynumuz bükük kalıyordu. Kur'an-ı Kerim bile bir kerede inmedi. 23 yılda tamamlandı. Kur'an'da alkol bir kerede yasaklanmadı. 3 kerede yasaklandı. Bazı şeyleri yapmak tamamlamak zaman alıyor." diye konuştu.

Saraçoğlu'nun AK Parti'nin icraatlarını Kur'an-ı Kerim'in tamamlanması ile kıyaslaması ve siyaseti dinle bağdaştırması salonda bulunan bazı partililer tarafından yadırgandığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.