AKP’deki milliyetçilere son çağrı

AKP’deki milliyetçilere son çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, AKP’de siyaset yapan milliyetçilere çok sert bir açıklama ile “Orayı terk edin” çağrısında bulundu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, AKP iktidarının ülkeyi bataklığa sürüklediğini belirterek, bu parti çatısı altında siyaset yapan milliyetçilere çağrıda bulundu. Öztürk’ün çok sert ifadeler içeren açıklaması şöyle:

Bu çağrı bize gel çağrısı değil bulunduğun zemini terk et çağrısıdır. Bulunduğun zemin çamura bulaşmıştır. Bataklığa dönmüştür. Memleketi bataklığa sürükleyenlerin arkasından gittiğin yeter.

Çağrının muhatabı A.K.P bünyesinde milletvekilliği yapmış veya yapma niyeti ile aday olmuşlar dışındaki zerre kadar vatan, millet, bayrak sevdasını hala içinde hisseden A.K.P’lilerdir. İster Belediye Başkanı ister meclis üyesi istersen sade bir üye ol. Tüm hüsnüniyetimle çağırıyorum.

2007’den bu yana Oslo’da başlayıp İmralı’da devam eden Dolmabahçe’de mutabakat şeklini alan A.K.P’nin üst siyasetinin vatana ihanet sürecine dönüştüğünün ne zaman farkına varacaksınız?

(Çocuklarımız vatansız kalınca mı? Vatan elden gidince mi?) Rabia’ya döktüğü gözyaşını Mehmetciğe çok görenleri, Megri Megri çığırtılarına alkış tutanları, Şehit babalarına karakteri bozuk diyen, Şehit ablasına “Bu mesleği seçmese idi” diyen “Birkaç Mehmet öldü diye Meclis mi toplanır” diyen Yanlış yaptığı ortaya çıktıkça “aldatıldım” diyen, Dağlıca’da yürekler dağlanırken bile; “400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı” diyebilecek kadar Firavunlaşmış zihniyeti göremeyecek kadar miyop mu oldunuz? Gözlerinize perde mi indi? Yoksa hala futbol maçı izlemeye devam mı edeceksiniz?

Tekrarlıyorum. “Bize gelin” demiyorum. Nereye gidersen git. Yeter ki bulunduğun yeri terk et. İster köşene çekil bulaşma siyasete, İster başka bir yerde siyaset yap, İstersen gel yapılan tahribatı beraber onaralım. (Yalnız şimdiden hatırlatayım, Burada menfaat yok çile var, geleceksen şartsız gel.)

Sonra deme ki; “Bizi çağırmadılar… Uyanamadık”… Bizim üzerimize düşen sizleri uyarmaktır. Vatan, millet, bayrak sevgisi taşıyanlara kucak açmaktır.

YOKSA….

TÜRK milleti tarihte sizi bürokraside iseniz “Kambur İzzet”

Basında iseniz “Ali Kemal”

Siyasette iseniz “Damat Ferit’in avaneleri”

Vatandaş iseniz göz göre göre ülkesini bu hale getirenlere göz yuman diye anacaktır.

Bu çağrıya kulak vermezseniz;

Bilin ki O GÜN geldiğinde özellikle milliyetçi kökenden geldiğini ifade eden A.K.P’liler!..

Vatana göz dikenlerden önce İHANET’e göz yuman sizlerden başlayacağız. 

İŞTE ÖZTÜRK'ÜN  AÇIKLAMALARI...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.