Akishaber'in ''Torpil Listesi'' Türkiye Gündeminde

Akishaber'in ''Torpil Listesi'' Türkiye Gündeminde

Akishaber.com.tr ’nin yapmış olduğu ve yayınladığı torpil belgesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü ve Fox TV’de İsmail Küçükkaya da bu haberi gündeme taşıdı.

A+A-

4 Nisan 2018 günü saat 18:35’de Akishaber.com.tr’de  “Sınav Yapılmadan Atama mı Yapıldı”  başlıklığıyla okurlara sunulan haberde Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  Mülakat Sınavının yapılacağı ve mülakat sınavından sonra atamaların yapılması gerekirken, mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak yerler ve atanacak lişikerin bulunduğu Torpil listesini İl milli Eğiteme gönderirken yakalandığı haberini yapmış ve aşağıdaki belgeyi okurlarımıza sunmuştuk.


9 Nisan'da yapılacak olan sözlü mülakat sınavı öncesinde belirledikleri listeyi,yanlışlıkla müdürlerin bulunduğu grubta paylaşılanca, bu belgeyi görenler, sınav yapılmadan listenin nasıl hazırlandığı,sınav sonuçları olmadan liste neye göre düzenlendiği gibi sorulara cevap aramaları yüzünden gün yüzüne çıkarılmış ve bir anda Denizli'nin gündemine oturdu. Haberin atamalarda yapılan uygunsuzluğu gündeme taşımasıyla Türkiye'nin gündeminde de hızlı bir şekilde yer aldı.


Fox TV'nin başarılı gazetecilerinden İsmail Küçükkaya'da akishaber'in paylaşımından sonra sosyal medyaya yayılan bu olaya duyarsız kalmayarak dünkü yayınında paylaştığımız belge ile olayı tüm Türkiye ile paylaştı. Olaya çok sinirlinen İsmail Küçükkaya'nın tepkisini ve akishaber'in belgesini videoda 01.53.00 dakikada izleyebilirsiniz.

AKİSHABER ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.