Akgün: Türk Milleti Esareti Kabul Etmez

Akgün: Türk Milleti Esareti Kabul Etmez

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ABD’nin iki bakana uyguladığı skandal yaptırımlar ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

ABD’nin 2 bakan ile alakalı skandal yaptırımlarına eleştiriler çığ gibi büyüyor. Konu ile alakalı bir açıklamada İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’den geldi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanına uygulamış olduğu yaptırımların skandal boyutta olduğunu belirten İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün,  hukuk sistemine çok saygısızca bir müdahale anlamı taşıyan bu karardan ABD’yi geri dönmeye çağırdıklarını belirtti.

 

Akgün, Türk Milletinin, tarih boyunca esarete mahkûm olmadığını ve tehditlere boyun eğmediğinin altını çizerek Yüce Türk Devletinin “yaptırım” denilen zırvalık ile teslim almaya çalışmanın kimin haddine olduğunu sordu.

 

Haddini Bil ABD!

 

ABD’nin yapmaya kalkıştığı bu müdahale karşısında Devletin ve Milletin yanında olduklarını dile getiren Hasan Akgün, uygulanmış olan yanlış dış politikalar ile ülkeyi bu duruma düşürenlerin, yanlışlıklarından bir an evvel dönmelerini ve tehditlerle dolu olan bu kararlara karşı, devlet ciddiyeti ile “ fakatı, aması olmayan ” bir yanıt vermesini beklemenin Türk Milletinin bir ferdi olarak en doğal hakları olduğunu, Türk Milletinin çok güçlü olduğunu ve bu tip tehditlere asla boyun eğmeyeceğini, Türk Milletinin esareti kabul etmeyeceğini, bunu tarih boyunca gösterdiğini ve şimdi de bir kez daha bunu göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.