Akcan; “Sadece Çal'ı Değil Bölgemizi Temsil Ediyoruz”

Akcan; “Sadece Çal'ı Değil Bölgemizi Temsil Ediyoruz”

Akcan; “Sadece Çal'ı Değil Bölgemizi Temsil Ediyoruz”

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Takımlarından Çal Belediyespor’a Baklan Belediyesi Jest yaptı.

Sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Çal Garası, Afyonkarahisar kampı öncesi Baklan ilçesinde bu yıl hizmete giren futbol sahasında antrenman yaptı. 2 haftadır Çal’da güç depolayan Çal Garalarını Baklan’da Başkan Yusuf Gülsever misafir etti. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Baklan Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Kaymaz, Çal Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular, antrenmandan sonra birlikte yemek yedi.

Yusuf Gülsever, “Çal Belediyespor’dan bu sezon BAL’da şampiyonluk bekliyoruz. Baklan’ın enerjisi ve sinerjisi her daim Çal Belediyespor’un yanında olacaktır” dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Çal Garası sadece Çal’ı değil tüm bölgeyi temsil ediyor. Çal, Bekilli, Baklan, Çivril, kısacası bu havzada yaşayan herkes ilçelerinin ismi farklı olsa da kardeştir. Hepimiz de aynı sokağın çocuklarıyız. Bizi misafir eden Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’e ve Baklan Belediyesporlu yöneticilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Çal Belediyespor’un Afyonkarahisar kampı 20 Ağustos’ta başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.