AK Parti Denizli Teşkilatı, Ankara'ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Denizli Teşkilatı, Ankara'ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Denizli Teşkilatı, Ankara'ya Çıkarma Yaptı

A+A-

Denizlili AK Parti İl ve İlçe Teşkilatının üyeleri ve AK Partili Belediye Başkanları, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret etti. Bakan Zeybekci, önümüzdeki seçimde AK Parti olarak bütün belediye seçimlerini kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl ve İlçe Teşkilatının üyeleri ve seçim bölgesindeki AK Partili Belediye Başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi.

Ziyarette AK Parti’nin 16 yaşındaki genç bir delikanlı olarak ülkesine ve milletine hizmet ettiğini belirten Zeybekci, “Türkiye’nin neresine gidilirse gidilsin AK Parti’liler alnı ak, başı dik bir şekilde çalışıyor. Türkiye’de siyasetin lider illerinden biri haline gelen Denizli’nin gelecekte de hem ihracatını artırarak hem de millet sevdalısı kadrolar yetiştirerek ülkenin geleceğini şekillendiren önemli illerden biri olacak” diye konuştu.

 

“Bizi Biz Yapan En Önemli Değerimiz, Birlik ve Beraberliğimizdir”

 

Geçen yıl 15 Temmuz’daki hain işgal girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkanların milletçe verdiği en önemli mesajın 'birlik ve beraberlik' olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, halkın aynı hedef etrafında gücünü birleştirmesi halinde önünde kimsenin duramayacağını vurguladı.

 

Zeybekci Denizli’de kongreler sürecinin başlayacağını anımsatan, AK Parti içinde tatlı bir rekabetin yaşanacağı bu süreçten galip çıkanın her zaman ki gibi yine millet olacağını ifade ederek, “Siyasette asla 'senin adamın', 'benim adamım' gibi bir ayrım yapamayız. Asıl olan ise, milletimiz için çalışma azmiyle dolu kişileri layık oldukları yerlere getirmektir.

Konuklarına 26 Ağustos’ta ilki gerçekleştirilecek ilçe kongreleri başta olmak üzere mümkün olduğunca kongrelere katılacağım, AK Parti ve millet sevdalılarıyla buluşacağız. Kongrelerle birlikte 2019 seçimleri için bir seferlik de başlatacağız” dedi.

 

Millet sevdasının kalıcı, görevlerin ise geçici olduğunu da dile getiren Bakan Zeybekci, millete ve vatana hizmet için çıkılan bu yolda zamanı gelince tüm görevlerin yeni gelenlere devredileceğini ve makam, mevkiler ile üstlenilen görevlerin tek amacının Denizli’nin daha iyi yarınlara taşınması olduğunu ifade etti.

 

“Hedefimiz Tüm Belediyeleri Kazanmak” 

 

Sohbet sırasında bundan sonra daha yoğun bir şekilde çalışacaklarının da altını çizen Bakan Zeybekci, “Önümüzdeki seçimlerde AK Parti’nin oylarını çoğaltarak hem milletvekili sayısını artırmak hem de Denizli’deki tüm belediyelerde AK Parti'li adayların başarılı olmasını sağlamak istiyoruz. Biz, sizlerde de bu inanç ve azmi görüyoruz. Durmak yok yola devam; hem de daha fazla çalışarak, daha büyük bir gayretle” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.