Ak Parti Denizli İl Kongresi Tamamlandı

Ak Parti Denizli İl Kongresi Tamamlandı

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımda bulunduğu Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde  şu anki Başkan Necip Filiz ile yola devam kararı çıktı.

A+A-

Necip Filiz’in tek aday olduğu Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne dün yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yapılan kongrede liste Erdoğan’ın konuşmasından sonra meydana çıktı. Daha önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de işaret ettiği gibi sürpriz olmadı ve kongrenin tek adayı Necip Filiz oldu.

Başkan Necip Filiz ve onun başkalığında meydana getirilen 50 kişilik yönetim kurulu listesi, seçimlere tek aday olarak girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongre alanından ayrılması ile beraber oy kullanma işlemine de başlandı. Tek aday olan Necip Filiz, oylama sonucunda 2019 yerel seçimlerine hazırlanma görevini de üslenmiş oldu.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Necip Filiz’in yeniden başkan seçildiği Ak Parti İl Kongresinde Ak Parti Denizli İl Teşkilat Yönetim Kurulu’nda şu isimler var:

“Abdullah Doğrar, Adem Salih Deniz, Ali Bedi, Ali Taşevli, Ayhan Sabanoğlu, Bayram Akkürek, Bayram Ali Çoban, Bayram Helvacı, Cemile Taşdemir, Cevdet Çiftçi, Coskun Maydan, Dilaver Yardım, Duygu Canbaz, Emin Şen, Ersin Erkan, Fatih Durmaz, Ferah Önel, Gökhan Karaman, Hakkı Toker, Halil Turan, Hasan Arda Kantarcı, Hasan Hüseyin Celepverdi, İsmail Arısoy, Kadriye Soysaç, Kemal Dağ, Mehmet Curavcı, Mehmet Kodalak, Mehmet Samur, Mesut Turan, Muhittin Karaman, Mustafa Ali Keskin, Mustafa Tin, Nail Şan, Necip Bilgiç, Nimet Özer, Nuran Karakaş, Nurettin Kılıç, Onur Uğur Çelik, Osman İnceler, Osman Yayan, Ramazan Kuzu, Saliha Deveci, Samim Tefe, Sevde Şensöz, Süheyla Demirkan, Tayyip Yolcu, Yasemin Yaman, Yavuz Aki, Zafer Ersin Topoğlu ”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.