Ak Parti’den Aday Gösterilmemişti

Ak Parti’den Aday Gösterilmemişti

Denizli ilinde geçtiğimiz 7 Kasım milletvekili seçimlerinde AK Parti'den 6. sırada milletvekili adayı olan, 24 Haziran için de aday adaylığı başvurusunu yapan Emin Okkaya, aday gösterilmeyince istifa ederek bağımsız milletvekili adayı oldu.

A+A-

Veteriner Hekim Emin Okkaya, Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde yapmış olduğu toplantıda 26 sene devlete hizmet ettiğini, tarım ve hayvancılık ile alakalı pek çok hizmet ve projelere imza attığını ifade ederek, AK Parti'den 24. 25. ve 26. dönemlerde milletvekili aday adayı olduğunu, 25. ve 26. dönemlerde milletvekili adayı olarak 6. sıradan aday gösterildiğini fakat seçilemediğini, 27. dönem için de göreve talip olduğunu ama liste dışı kaldığını belirtti.

YEPYENİ BİR SAYFA

 Okkaya, yepyeni temiz bir sayfa açıp, politikanın korkularından sıyrılan, boyunduruğundan çıkan, halkı ile beraber demokrasinin güzelliği ile insanların dertlerini, tasalarını yaşamak, vatana millete bugüne dek olduğunu gibi menfaat gözetmeden hizmet vermek için bağımsız milletvekili adayı olduğunu ilan etti. Siyasi yaşantısı içinde yüz kızartıcı, karalayıcı suç ve ceza almadığını, suç işlemediğini belirten Okkaya, örnek bir vekil olmak için aday olduğunu söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.