Ahmet Yümsek Aday Adaylığını Açıkladı

Ahmet Yümsek Aday Adaylığını Açıkladı

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) milletvekili aday adayı sayısı artıyor.

A+A-

Babadağ eski Belediye Başkanı Ahmet Yümsek, düzenlediği basın toplantısında MHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya MHP İl Başkanı Yasin Öztürk,21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun eski il başkanları ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

“HALKIN SIKINTILARINI BİLİYORUM”

 

MHP Milletvekili aday adayı Ahmet Yümsek, yaptığı konuşmada, vatandaşın içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi bildiğini belirterek, “25 yıldır halkımıza 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti veren bir esnaflık geçmişim var. İktidar partisinin engellemelerine rağmen yapmış olduğum 5 yıllık belediye başkanlığı tecrübem var. Tabi ki sizlerinde bu yöndeki teveccüh ve destek lerinizden güç alarak aday olmaya karar verdim” dedi.

 

“HİZMETE TALİBİM”

 

Halka hizmet için yola çıktığını kaydeden Yümsek, “Bu geçen zaman diliminde halkımızın içinde bulunduğu bütün sıkıntıların neler olduğunu çok iyi biliyorum. Elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle, MHP’nin parti programları dahilinde halkımıza hizmetçi olmaya talip oldum. Şunu bilmenizi isterim ki, adaylık verilsin ya da verilmesin, teşkilatımızla beraber canla başla bu mücadeleyi vereceğim” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.