Ahmet Kural Sıla Gençoğlu'nu Dövdü Mü?

Ahmet Kural Sıla Gençoğlu'nu Dövdü Mü?

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'ın kendisine fiziki şiddet uyguladığı iddiası ile şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü öne süren sanatçı 3 ay koruma kararı çıkardı.

A+A-

Birliktelikleri ile magazin gündemini epey bomba gibi düşen Sıla Ahmet Kural ilişkisinde büyük bir meydana geldi. Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü iddiası ile şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü öne sürülen sanatçı 3 ay koruma kararı çıkardı.

 ‘AHMET KURAL’DAN ŞİKAYETÇİYİM’

Adliyenin önünde gazetecilere açıklamada bulunan Sıla, ifade vermeye geldiğini, Ahmet Kural’dan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Sıla’nın avukatı Av. Dr. Rezan Epözdemir ise evde meydana gelen bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit olayının yaşandığını dile getirerek dün itibarı ile koruma kararı çıkardıklarını, savcılığın da Sıla’nın ifadesine başvurduğunu ifade etti.

"ÜÇ AY KORUMA KARARI VERİLDİ"

Epözdemir, Üç ay koruma kararı alındığını, evden uzaklaştırmadan tutun da işyerine uzaklaştırmaya kadar, kitle iletişim araçlarından rahatsız etmemeye kadar geniş sıkalada pek çok konuda verildiğini belirtti.

"KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU

Olayın, 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 civarlarında gerçekleştiği ifade ediliyor. Ahmet Kural’ın alkollü olduğu ifade ediliyor. Sıla, olay hakkında yerlerde sürüklendiğini, kafasına duvarlara vurulduğunu, kaçmaya çalıştığı sırada, Ahmet Kural’ın tekrar yakaladığını ve kafasına kül tablasıyla vurulduğunu, yoğun hakarete maruz kaldığını ve hemen hemen 45 dakika sürdüğünü belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.