ADM ve GDZ Elektrik’e Taze Kan

ADM ve GDZ Elektrik’e Taze Kan

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa şehirlerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketlerinin İcra Kurulu Başkanlığına Uğur Yüksel getirildi.

A+A-

Eylül 2011 tarihinden beri elektrik dağıtım sektörünü temsil eden ELDER - Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin Genel Sekreterliği görevinde olan Uğur Yüksel, 8 Ağustos’ta ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

 

Enerji, bilişim ve savunma sanayii sektöründe 30 seneyi  geçen  tecrübeye sahip olan Yüksel, iş hayatına 1987 senesinde Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayi Müsteşarlığında atıldı ve savunma sanayiinde ileri teknoloji geliştirilmesi ile alakalı projelerde Proje Yöneticisi olarak görev yaptı.

Teknokent Kurucu Müdürü

 

2001 tarihinde Türkiye’nin ilk tekno parkı olan ODTÜ Teknokent‘in kurucu genel müdürlüğünü de yapmış olan Yüksel, 2008 - 2011 seneleri arasında, Lotus Enerji’de Türkmenistan’da Enerji Santrali, iletim ve dağıtım hattı projelerinin devam ettirilmesinde Satın alma ve İş Geliştirme Direktörü olarak görevlerini sürdürdü.

 

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nde bitiren Yüksel, Drexel Üniversitesi’nden (ABD) işletme yüksek lisans derecesini aldı.

 

5 milyon tüketiciye hizmet sunan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri Yüksel’in tecrübeleriyle Türkiye için stratejik öneme sahip olan elektrik dağıtım sektörüne mühim katkılar sağlayacak ve başarılı performansları katlanıp artacaktır.  

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.