Adıyaman ''Sağlık Müdürü müsün Mafya Lideri misin ?

Adıyaman ''Sağlık Müdürü müsün Mafya Lideri misin ?

"Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz! Burası kimsenin babasının çiftliği değildir." dedi 

A+A-

Şehit Gazi Sen Genel Başkanı Ahmet Adıyaman yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Malatya Sağlık il Müdürü Erhan Berk’i topa tuttu "Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz! Burası kimsenin babasının çiftliği değildir." dedi 

Adıyaman açıklamasında şunlara yer verdi:

KIYMETLİ MALATYALI'LAR;

850 bin Malatya halkına 17 bin sağlık personeliyle hizmet verilmektedir. Tek derdimiz Malatya halkına daha iyi daha kaliteli sağlık hizmet vermektir. Bunun için sağlık sektöründe yaşanan sorunları asgari seviyelere düşürmek ve çözüm üretmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Maalesef ki Malatya’mızda sağlık personellerinin yaşadıkları sorunlar hat safhaya ulaşmıştır.

 Liyakatsiz idarecilerin sağlık çalışanlarına  uyguladıkları zulümler, haksızlıklar çalışma barışını bozmuş, çalışanlar icinde bezginlik ve yılgınlık oluşmuştur.

Kurumlarımızda üst düzey verim alabilmek için var olan sorunları yöneticilerle paylaşarak çözüm üretilmesi anlamında son derece iyi niyet çerçevesinde girişimlerde bulunduk. Çabalarımız yeteri ilgi ve alakayı görmediği gibi şahsım tehdit edilmiştir. Hatta bu tür çalışmalardan yetkili sarı sendika gibi uzak durmamız, sessiz kalmamız halinde halinde üstü kapalı bir şekilde  makamın birçok nimetlerinden faydalanabileceğimiz dile getirilmiştir. 

Atalarımız "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.'

demiştir. Susmuyoruz, korkmuyoruz ve gerçekleri haykırmaya devam ediyoruz. Bu vatan için bedel ödemiş bir aile olarak vatanseverligimize sessiz kalmak yakışmazdı. 

Burası kimsenin babasının çiftliği değildir.Simdi soruyorum bu kadar usulsüzlük altına imza atan İl Sağlık Müdürü Erhan Berk siz mafya lideri mi yoksa idari amir misiniz? Makamın nimetlerinden faydalanmak derken sayın Berk siz nelerden faydalanıyorsunuz?  Hangi hukuksuzluk içerisindesiniz? Egolarını tatmin için makamlarını kullanan bu zihniyetlere kimse ses etmiyecek mi?

Şehit ve Gazi Sen Sağlık Sendikası ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun gereğini yapacağına, Malatya Milletvekillerimizin ise konuyu yukarı taşıyacaklarına güvenim sonsuzdur." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum