Adıyaman'da 4 Kahraman Şehit Oldu

Adıyaman'da 4 Kahraman Şehit Oldu

Adıyaman ilçesinde 2 gün evvel mermer ocağını ateşe vererek kaçan PKK'lı teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında çıkmış olan çatışma sonucunda 4 asker şehit olurken, beş askerin de yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Merkeze bağlı Kömür Beldesi’nin kırsal bölgesinde bulunan mermer ocağını salı gecesi basarak, ateşe vermiş olan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını devam ettiren güvenlik kuvvetleri, bu sabah kırsalda bir grup teröristin olduğunun farkına vardılar. Sıcak temasın sağlanmış olduğu bölgede çatışmalar başladı. Çatışmada ilk tespitlere göre 5 asker yaralandı. Bölgeye takviye güvenlik kuvveti ile sağlık görevlileri sevk edilirken, yaralı askerler ambulanslar ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

İlk alınan haberlere acil serviste tedaviye alınmış olan yaralı askerlerden birinin, doktorların tüm gayretlerine rağmen kurtarılamayıp şehit olduğu öğrenilmişti. Şehit askerin cenazesi morga yollanmış ve diğer yaralı askerlerin tedavisi devam etmekteydi.

ŞEHİT SAYISI DÖRD OLDU

Daha sonra gelen haberler herkesi kahretti. Adıyaman’da PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden 3 tanesinin daha, hastanede doktorların tüm gayretlerine rağmen kurtarılamayıp şehadete erdiği ifade edildi. Şehit sayısının 4’e yükseldiği çatışmada 5 güvenlik görevlisinin de yaralandığı belirtildi. Operasyon bölgesine Adana Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan da hava desteğinin sevk edildiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.