Adeta Savaş Alanına Döndü...

Adeta Savaş Alanına Döndü...

O Patlamanın Ayrıntıları

A+A-

Bugün saat 07.30 sıralarında, Merkezefendi İlçesi Muratdede Mahallesinde oturan Ahmet Yıldız ile Amine Yıldız ve çocukları Rıdvan Yıldız, Abdullah Yıldız,Leyla Yıldız ve evli olan Gülistan Uyar ile onun Ecenur Uyar’ın bulunduğu evin zemin katında bir patlama meydana geldi. Gülistan Uyar, sabah saatlerinde evdeki gaz kokusunu fark etti, Lambayı yakıp gaz kokusunun nerden geldiğini kontrol etmek isteyince büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından sızan gazın etkisile yangın çıktı.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Patlamada evde bulunan 7 kişiden Ahmet Yıldız, Amine Yıldız, Leyla Yıldız, Gülistan Uyar ile 1 yaşındaki bebeği Ecenur Uyar yaralandı. Patlamayı duyan komşular, yangına suyla müdahale edererek, yaralıları evden çıkardılar. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralanan aile fertleri Denizli Devlet hastanesi ve Servergazi Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipler ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de gönderildi. Patlama sonrası pencereden kopan demir korkuluk yaklaşık 50 metre ileriye fırladı. Komşular, patlama sırasında büyük korku yaşadıklarını belirttiler.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Olayla ilgili polis soruşturma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri de evde inceleme yaptı.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.