Adem Supçin'in Kadınlar Günü Mesajı

Adem Supçin'in Kadınlar Günü Mesajı

Adem Supçin'in Kadınlar Günü Mesajı

A+A-

Tarihin gördüğü en masum ve en cesur millet Türk milleti, Türk milletinin de en önemli kuvveti Türk kadınıdır.

Bu güç ki bizi Asya bozkırlarından Avrupa içlerine, Hindistan’dan Çin’e ve Afrika’ya uzanan bir medeniyet kurmamızı sağlamıştır. Bize han olan Tomris Hatunlar, Denizli’de komutanlık yapan Fatma Yıldız Hanımlar, Kuvva-i Milliye’de öncülük Kara Fatmalar vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in kutlu anası gibi nice hatunlar vardır. Bugün de bir cesur kadın bize milletimize tüm baskı ve dayatmalara karşın önderlik etmek için meydanlara çıkmıştır. Biz de tarihte olduğu gibi bugün önümüze düşen dürüst ve cesur bir ablayı, anayı izlemekteyiz.

Partimiz medeniyet inşaa etmeyi hedeflemektedir. Bunun en önemli aşaması ise iş dünyasında vasıfsız kol gücü, siyasette ise vitrin süsü olarak görülen kadınları iktidar yapmaktır. Mevcut iktidarın kadınları cinsiyetçi ayrıma tabi tuttuğu, hamileliği aşağıladığı, dini nikaha hak gördüğü, kadın-erkek zinasını suç olmaktan çıkararak çok evliliği meşrulaştırdığı ve böylece aile yapısına zarar verdiği birer vakıadır. En önemlisi ise iktidar kadın cinayetlerinin, cinsel istismarın önüne geçememekte, ivedi önlemleri alamamaktadır. Üzülerek söylüyorum ki 2017 verilerine göre 409 kadın insanımız katledilmiştir. Bu sayı ne yazık ki her yıl artmaktadır.

ANCAK İKTİDAR VE YEREL UZANTILARI CİNAYETLERİ, KADINA ŞİDDDETİ ÖNLEMEK ADINA HİÇ BİR ŞEY YAPMAMAKTADIR!

Çare kızlarımızı, kadınlarımızı ve tabi ki erkeklerinizi kısaca tüm toplumu eğitmekten, caydırıcı yasalar yapmaktan, parlementoyu işletmekten, ülkeyi tek adam boyunduruğundan çıkarmaktadır. Bu vesileyle tarihteki kadın kahraman ve analarımızın ruhlarını şükranla anıyor, şehit analarımızın, annelerimizin, eşlerimizin ve tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlarım. Tarih Türk kadınını yeniden yazacaktır, o günler de çok yakındır...

İYİ PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI

Av. Adem Süpçin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.