Adaylığı Netleşmeden Çalışmalara Başladı

Adaylığı Netleşmeden Çalışmalara Başladı

CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığını ilan eden Yılmaz İçen, seçim çalışmalarına başladı ve mahalle mahalle gezerek projelerini halka anlattı.

A+A-

Denizli ilinde CHP’den Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklamış olan iş adamı Yılmaz İçen, adaylığın açıklanmasını beklemeden mahalle gezilerini başlattı. Yaptığı basın toplantısında aday gösterilmemesi halinde dahi genel merkezin gösterdiği adaya madden ve manen destek olacağını ifade eden İçen, gittiği mahallelerde vatandaşlar ile buluştu ve projelerini anlattı. İçen’in gezilerinde; üretim, işsizlik, tarım, spor, turizm şeffaf belediyecilik gibi konulara vurgu yaptı.

GENÇLERİN İŞSİZLİK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Denizli’deki gençlerin yaşamış olduğu işsizlik soruna çözümler üreteceklerini ifade eden İçen, gençlerin işsizlik sorununun çözüleceğini, daha güzel ve daha özgür ortamlarda mutlu bir gençliğin olacağını, tüm amatör ve profesyonel sporculara özel destekler sağlanacağını, tüm pazarcı esnaflarının sorunlarının kalıcı çözümlere ulaştırılacağını, kadınların işgücüne daha çok katılmasının önünün açılacağını ve kreşi olmayan hiç bir mahallenin kalmayacağını, öğrencilerin, belediyenin imkanlarından faydalanacağını, Pamukkale ve Laodikya’ ya ücretsiz girebileceğini, ihtiyacı olan mahallelere kütüphanelerin yapılacağını, gençlerin fikirlerini özgürce ifade edebileceklerini, geleceği beraber inşa edeceklerini, gençlere yurtlar yapılıp barınma sorunlarının ortadan kaldırılacağını, hiç bir gencin farklılıklarından ötürü dışlanmayacağını, aksine bu farklılıkları zenginliğe dönüştüreceklerini ve geleceği inşa edebileceklerinin farkında olduklarını, tüm üreticilere marka olma yolunda. dünya ile buluşmasında destek sağlanacağını belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.