Aday Adaylığını Açıkladı

Aday Adaylığını Açıkladı

Sami Öztürk, 24 Haziranda yapılacak olan erken seçimlerde İYİ Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

A+A-

Sami Öztürk Kimdir?

İlk, orta ve lise eğitimini Denizli ilinde tamamladı. 1982 senesinde Yıldız Teknik üniversitesi Vatan Mühendislik Fakültesi Makine Bölümünden Makine Mühendisi olarak mezun olan Sami Öztürk, 1978- 1983 seneleri arasında BOZSAN’ın Denizli Merkezde ve İstanbul Şubelerinde çalıştı.

1983-1984 senelerinde, Jandarma Asteğmen olarak askerlik görevini bitirdi. 1985 yılında Deniz’de YONGA Mobilya ve IŞIK BAKIRCILIK firmalarında Makine Mühendisi olarak çalıştı. 1985’de Ankara Makine ve İnşaat Laboratuvarında göreve başladı. İstifa ettiği 1999 senesine kadar Standartları Enstitüsünde sırası ile Belgelendirme Müdürlüğü, İstanbul Kalite Müdürlüğü, Ankara Kalite Müdürlüğü, Makine ve Malzeme Laboratuvarı ve Gebze Kalite Kampüsünde görev yaptı.

İnsan ve Kalite Derneği ve Batıkent-Ergazi Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Cami Derneğinin kurucu üyesi olarak Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Bazı STK'larda üye olarak görev almıştır.

ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemleri  Baştetkik Görevlisi,

ISO 14 001 Çevre Yönetim Sistemleri Baştetkik Görevlisi,

TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri (OHSAS)Baştetkik Görevlisi,

Sami Öztürk, 1972-1978 senelerinde Denizli MHP Gençlik kolları ve Ülkü Ocaklarında Yöneticilik, 1999 senesinde 21. Dönem MHP Denizli Milletvekili adayı, İYİ Parti Yenimahalle İlçesi Üyesi, İYİ Parti Genel Merkezde Araştırma komitesinde görevler aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.