Acıpayamlı Vatandaş Can Verdi

Acıpayamlı Vatandaş Can Verdi

Az önce haber merkezimize gelen kaza haberi herkesi kahretti. Trafik canavarı yine can aldı. Acıpayamlı bir vatandaş kaza sonucunda vefat etti. İşte üzücü kaza ile alakalı alınan bilgiler.

A+A-

Dikkatsizlik, aşırı hız ya da bireysel hatalar… Ülkenin kanayan ve dinmeyen yarası “ Trafik Terörü ” bir can daha aldı.  Denizli ilinin Serinhisar İlçesi civarlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazası sonucunda Acıpayamlı olduğu ifade edilen bir kişi yaşamını yitirdi.

Şarampole Uçtu

Alınan bilgilere göre Denizli istikametinden Acıpayam ilçesine doğru  gitmek  amacı ile yola çıkan Hasan Hüseyin T.’nin şoförlüğündeki araç Serinhisar girişine geldiğinde kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile yanında olan Yunus K. ağır bir biçimde yaralandı.

Kazanın ardından yaralılara ilk müdahale çevrede bulunan diğer şoförler tarafından yapıldı. Ardından hemen acil servi ve polis ekiplerine haber edildi.  Haber edilmesi ile olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis birimleri olaya müdahale ettiler. Sağlık ekipleri olay yerinde yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırdılar.

Yaşamını yitirdi

Yaralılara hastanede hemen müdahale yapıldı. Ama durumu ağır olan Yunus K. Doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.