Acıpayam MYO'da Anlamlı Etkinlik

Acıpayam MYO'da Anlamlı Etkinlik

PAÜ Acıpayam Meslek Yüksekokulunca 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri münasebeti ile ‘Atatürk’ü Anmak ve Doğru Anlamak’ isimli konferans yapıldı.

A+A-

PAÜ Acıpayam Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılmış olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’na Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut başta olmak üzere akademisyenler ve pek çok öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlamış olan programda Acıpayam MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencilerince Atatürk’ün sevdiği şiir ve şarkılardan meydana gelen şiir ve müzik dinletisi yapıldı. Dinletiden sonra Acıpayam MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Üyesi Öğr. Gör İkbal Vurucu Atatürk’ü Doğru Anlamak isimli bir konferans verdi.

Zeybek Gösterisi Mest Etti

Atatürk hakkında videoların da izlenmiş olduğu program, halk oyunları antrenörü Hüseyin Yavuzer’in zeybek gösterisiyle sonlandı. Acıpayam Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ömer Alev’e programa destek ve katkılarından ötürü Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut plaket sundu. Son olarak, anma programının yapılmasına katkıda bulunan Acıpayam Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeliyle beraber Acıpayam MYO öğrencilerinden Cansel Cabbar, Rabia Evren, Melike Nur Kındıl, Cansu Okyaz, İsa Amaç, Recep Ersin Erduğan, Ahmet Can Aktaş ve Bilal Köse’ye katkılarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.