Acıpayam'da Temizlik Devam Ediyor

Acıpayam'da Temizlik Devam Ediyor

Acıpayam Belediyesi ilçe içindeki temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

Acıpayam  Belediyesi birimleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yağmur suyu sebebi ile tıkanmış olan drenaj ve kanal hatlarının  temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü birimleri mevsim koşullarından kaynaklanan yağmur ve yağmur sonrası olası bir tıkanıklık olmaması için kanal temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediliyor.

Sıkıntılar Yaşanmaması İçin

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın yaptığı açıklamada; Fen İşleri ekiplerinin, kanal yolları, arkların açılması, kırılan büzlerin yenilenmesi gibi çalışmalarına devam ettikleri, Mevsim şartları sebebi ile ağaçlardan dökülen yaprakların, yabani otların ve evsel atıkların ile su kanalları ve arklar tıkadığı, bu sebeple su taşkınları ve tıkanıklıklardan ötürü büzler kırıldığı, yollarda sıkıntılar yaşandığı ifade edildi.

Ekiplerin bu sıkıntıların yaşanmaması için temizlik çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Şevkan, bunun yanında yol açma ve parke döşeme çalışmalarının da Fen İşleri birimlerince aralıksız devam ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.