Acıpayam'da Okul Bahçeleri Daha Yeşil Olacak

Acıpayam'da Okul Bahçeleri Daha Yeşil Olacak

Acıpayam'da Okul Bahçeleri Daha Yeşil Olacak

A+A-

Acıpayam merkez ve mahallelerde okulların güzelleştirilmesi ve çevre düzenlemesine destek veren Acıpayam Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda okulların bahçe ve çevre düzenlemesini yapıyor.

“Öğrencilerin ikinci velisi olacağız” diyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın talimatlarıyla Acıpayam Belediyesi mahallelerdeki okulların yanı sıra ilçe merkezindeki okullara da destek veriyor.

Pek çok eğitim kurumunun bahçesine asfalt döken, okul bahçelerine basketbol potaları, voleybol alanları, kale direkleri yerleştiren Acıpayam Belediyesi, ağaç ve çiçeklendirme çalışmalarıyla çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor.

Acıpayam Belediyesi, eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerin ders saatleri dışında vakit geçirdiği bahçelerin daha temiz ve daha yeşil olması için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri , Park ve Bahçeler , Destek Hizmetleri Müdürlükleri ekipleri tarafından yürütülen okul bahçesi düzenleme çalışmaları Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde çevre düzenlemesiyle devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.