Acıpayam'da Hizmetler Tam Gaz

Acıpayam'da Hizmetler Tam Gaz

Gönüller yapma ve yediden yetmişe herkes ile iç içe olma parolası ile yola çıkan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, gönüllere girmeyi ve toplumun her kesimi ile sohbetler etmeyi sürdürüyor.

A+A-

Mahalleleri tek tek gezerek mahalle sakinleri ile  buluşmalarına devam eden Başkan Şevkan, İşlerini sevgi ile, aşk ve şevkle yaptıklarını ve isteklerinin halkın gönüllerine girmek olduğunu dile getirdi.

Kırca mahallesinde, teknik ekibi ve mahalle muhtarı Süleyman Abay ile incelemeler yapan, vatandaşın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Başkan Şevkan, kendilerinin yerel yöneticilik  anlayışlarının, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayış olduğunu belirtti.

“HİZMETLERDE VATANDAŞ ÖNCELİĞİ”

Muratlarının gönüllere girmek, gönüller kazanmak olduğunu ifade eden Başkan Şevkan, belediyeciliği sadece rutin hizmetlerden ibaret görmediklerini, hayatın her alanında hizmet vermeyi başlıca amaç edindiklerini, senelerce insanlarla iç içe oldukları için ilçede insan odaklı projeleri hayata geçirdiklerini, fiziki, sosyal, kültürel alanlar ile beraber ilçenin ve mahallelerin  değişimi ve gelişimi yatırım yapılan projelerde hep ön planda vatandaşların olduğunu ve herkesin derdine çözüm olabilecek projeler yapıp  Acıpayam’ı vatandaşlarla beraber yönettiklerini dile getirdi.

“YAŞAMIN HER AŞAMASINDA BELEDİYECİLİK VAR”

İşlerini sevgiyle, aşk ve şevkle yaptıklarını belirten Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, belediyeciliğin insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet eden bir kurum olduğunu, insan yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyeciliğin olduğunu, tüm insanları sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayışta olduklarını, halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir kurum olduğunu, kendilerinin yerel yönetim anlayışının, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte olup tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayışta olduklarını vurguladı. 




CAMİ DÜZENLEMELERİ

Bu arada Acıpayam Belediyesi Suçatı mahallesindeki  Camiyan Camiisi bahçesinde düzenleme çalışması yapılıyor.

Acıpayam Belediyesi, ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesi ile beraber kent estetiğine uygun düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Camiyan Cami yönetimi ve cemaati, ihtişamı ile bölgenin güzide yapısı olan bu ibadethanenin eksikliklerinin giderilmesi ile alakalı, cami bahçe düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyet için  Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.