Acıpayam'da Etkinliklere Geniş Katılım

Acıpayam'da Etkinliklere Geniş Katılım

Acıpayam’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamındaki demokrasi nöbetine çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

A+A-

Acıpayam Cumhuriyet Meydanında Mehteran Konseri ile başlayan Demokrasi nöbeti akşam saatlerinde Milli Birlik yürüyüşü ile devam etti. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile Şehit Ömer Halis Demir meydanına kadar yürüdü. Burada bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde mehteran eşliğinde hep birlikte Türkiyem şarkısı söylendi. Alkışlar ve sloganlarla tekrar Cumhuriyet meydanına ulaşıldı.

Acıpayam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamındaki demokrasi nöbetine Acıpayam Kaymakamı  AliŞanlıer, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma  Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Selçuk Sungur, daire ve kurum amirleri ve 7’den 70’e Acıpayam halkı katıldı. Cumhuriyet Meydanına  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile  başlayan program  ,Acıpayam Müftülüğü Hafız Erkek Kuran Kursu öğrencilerinin Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam etti.

 

Acıpayam Kaymakamı  Ali Şanlıer, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma  Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Vatandaşlar ve gençler tarafından  15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili şiirler okundu. Acıpayam’lı Ozan Nihat’ın oğlu olan Serdarcan Sönmez kahramanlık türkülerini meydanı dolduran vatandaşlar ile birlikte söyledi.

 

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki konuşmasını meydanda bulunan  dev ekrandan izledi. Acıpayam Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlar için  çay,su ve karlı pekmez dağıtıldı .Demokrasi nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.